blog

Ik stop met Superheld.nu, laatste kans voor het Avontuur.

februari 17, 2021

Yes, je leest het goed. Ik ga stoppen met superheld.nu aan het einde van dit jaar. Er zijn nog een hoop vragen waar ik geen antwoord op heb, maar wat ik wel 100% zeker weet is dat ik je nog één keer de mogelijkheid wil bieden om deel te nemen aan het Superhelden Avontuur. Laatste ronde, laatste kans.

We hebben besproken dat er nog maximaal 28 superhelden mee kunnen doen met de coachingsversie van het Sueprhelden Avontuur, that’s it.

Alles over het avontuur kun je bekijken in de video op www.superheld.nu/avontuur waar je ook een vrijblijvende kennismaking kunt aanvragen. Vul de vragenlijst in, kies een dag en tijd in mijn agenda en we spreken elkaar snel. Wacht niet te lang, want 12 Maart stoppen we sowieso met de inschrijvingen – of eerder als we vol zitten.

Oké.

Nu de grote waarom.

Ik zie het Superheld Avontuur als het vliegtuig die je van A naar B brengt. Ik ben momenteel de piloot, en ik ben er redelijk goed in al zeg ik het zelf. Ik ben zelf gegroeid van semi enthousiaste amateur naar topspeler. Het Avontuur is gegroeid van een oude omafiets naar een Boeing 747. Deze transformatie heeft mij persoonlijk enorm veel gebracht, en de superhelden die mee hebben gedaan ook.

Het programma en de begeleiding is momenteel de beste versie die het ooit zal zijn. Het is het meest waardevolle programma wat ik je kan bieden. Wij hebben onze hart, ziel en zaligheid erin gestopt. We delen consequent elke week een succesverhaal. Het werkt. Elke twijfel die jij er misschien over hebt gehad ligt bij jezelf, en die onzekerheid is precies wat we gaan temmen in het Avontuur.

Maar, ik wil stoppen op mijn hoogtepunt.

We kennen allemaal die éne professionele sporter waarvan we denken: “Hmm hij of zij is wel een beetje de kantjes aan het eraf lopen. Het is niet helemaal meer de oude. Misschien had die eerder moeten stoppen.” Ik ben de piloot die wil stoppen voor de vergane glorie begint. Die over twee jaar een beetje uitgerangeerd half laf achter een balletje aan het aanrennen is.

Maar niet voordat ik nog één keer de sterren van de hemel heb gespeeld. Maar niet voordat ik nog één keer mijn alles heb gegeven. Maar niet zonder jullie het gevoel te hebben gegeven: wow, dat was magisch – hier heb ik zoveel aan gehad. Maar niet zonder dat ik met een voldaan gevoel er afstand van kan nemen.

Het is tijd voor iets nieuws, maar het laat me alles behalve koud. Ik heb zelf geen kinderen, maar het voelt alsof ik een levend iets de wereld in heb gezet. Wat nu volwassen genoeg is geworden en voort mag bestaan, maar dan niet onder mijn hoede.

Tot dusver de metaforen.

Dus als je ooit hebt nagedacht om deel te nemen aan het Superhelden Avontuur dan is dit je laatste kans. Hoe het na het sluiten van de inschrijvingen zal verlopen met Superheld.nu? Ik weet het eerlijk gezegd nog niet. Ja, het zou mooi zijn als superheld.nu voort blijft bestaan zonder mij. Maar OF en WANNEER dat lukt, geen idee. In het beste geval is dat volgend jaar, in het slechtste geval is dat nooit.

Ik wil me vooral focussen op diegene die nu besluiten deel te nemen de beste ervaring ooit te geven. Daarnaast wat rust en ruimte nemen. Wandelen, sporten, schrijven, foto’s maken. Dat soort dingen.

Nu is het aan jou.

Of je nu zelf interesse hebt – of al een tijdje aan die ene vriend(in) denkt – laten we kennismaken. Klik hier voor het kennismakingsformulier. Vul die in, en plan een dag/tijd in mijn agenda. Dan kunnen we ontdekken of en hoe het Avontuur bij je past en kan ik al je vragen en twijfels beantwoorden. Slaap er een nachtje of twee over en ik hoor graag je antwoord.

Alright. Nu is het aan jezelf om dat halve verlangen en die nieuwsgierigheid eens serieus te nemen. Ik gun je het wakker maken van je innerlijke superheld met heel mijn hart.

Liefs, Justin